Shortlease informatie

Wat u altijd al had willen weten over short lease

De nieuwe Citroën C1: tot in detail te personaliseren

Voor wie op zoek is naar een betaalbare stadsauto is de nieuwe Citroën C1 helemaal wat je zoekt. Deze urban star is super betaalbaar, heel modern en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Omdat de C1 geheel te personaliseren is, is er altijd een C1 die bij jou past!

De C1 is leverbaar als drie- en als vijfdeurs auto. Bovendien is er een variant met een vouwdak leverbaar. De nieuwe Citroën C1 is een auto met een sterke persoonlijkheid en een optimistische stijl. Deze Citroën is compact, bijzonder wendbaar en heeft een laag verbruik. Leverbaar met slechts 14% bijtelling.

Kortom: zoek je een stoere, goedkope en compacte stadsauto met een stoer cross-over sausje, kies dan de nieuwe Citroën C1.

Lees meer over de nieuwe Citroën C1:

Leave a Reply

Your email address will not be published.