Shortlease informatie

Wat u altijd al had willen weten over short lease

Autodelen? Niets voor leaserijders!

Het delen van een auto wordt in Nederland steeds populairder. Met initiatieven als SnappCar, GreenWheels,MyWheels en Autodate.nl wordt het steeds eenvoudiger om je auto uit te lenen in ruil voor een financiële vergoeding. Ook als je zelf geen auto hebt krijg je met deze websites toch heel eenvoudig de beschikking over een auto. Een goed alternatief voor werkloze auto’s op de parkeerplaats en huren hoort met dit soort sites ook steeds meer tot het verleden.

Ook zakelijk gezien kan autodelen interessant zijn. Steeds meer werkgevers proberen het delen van een auto onder hun werknemers te promoten. Zij staan daar echter niet zo positief tegenover, zelfs niet in ruil voor een financiële vergoeding.

Lees verder op Carnews.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.