Shortlease informatie

Wat u altijd al had willen weten over short lease

Goedkope lease auto? Lees deze tip!

Als je een auto wil leasen, doe je dat natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk. Het leven is immers al duur genoeg. Shoppen naar de leasemaatschappij met de laagste prijs voor de leaseauto van jouw keuze loont! Wij hebben een tip voor je die je zoektocht eenvoudiger zal maken. Wij weten namelijk waar je echt de aller-goedkoopste leaseauto kunt vinden.

VWP Autolease: flexibele lease

VWP Autolease bestaat sinds een paar maanden en is het broertje van VWP Shortlease. Wat ze bij VWP gedaan hebben is het volgende: als shortlease-maatschappij zijn ze bij VWP al helemaal gewend aan flexibele looptijden en aan klanten die graag zo min mogelijk financieel risico lopen. En dus hebben ze de flexibiliteit van shortlease vertaald naar gewone autolease voor de lange termijn. Het resultaat is als volgt:

  • Full-operational lease: net als bij VWP Shortlease zijn alle kosten inbegrepen in het maandtarief (dus géén verrassingen achteraf)
  • Flexibele lease: contracten hebben een looptermijn van tenminste één jaar, en daarna bepaal je zelf hoe lang je blijft
  • Ieder jaar goedkoper: al direct na het eerste jaar ga je profiteren van een lager tarief, en als je je auto langer aanhoudt wordt je leaseauto ieder jaar goedkoper

Kortom: je hoeft van tevoren niet te bepalen hoe lang je blijft. Bevalt je auto goed, dan houd je hem lekker aan en wordt ‘ie ieder jaar goedkoper. Ben je toe aan wat anders of verandert je financiële situatie, dan loop je geen enkel risico en zeg je je contract gewoon op met een opzegtermijn van één maand. Zoals je misschien al een beetje gehoopt had doet VWP dan ook niet aan afkoopboetes.

4e jaar: goedkoopste autolease!

Wij hebben alvast wat tarieven voor je vergeleken en vooral wanneer je je auto langer aanhoudt is VWP Autolease écht de goedkoopste. Het tarief in het 4e jaar is zo laag dat je nergens anders zo goedkoop een auto kunt leasen.

Bekijk snel het aanbod van VWP Autolease!

Leave a Reply

Your email address will not be published.