Shortlease informatie

Wat u altijd al had willen weten over short lease

Wat zijn de beste auto leasemaatschappijen van Nederland

Vraag en aanbod, dat is hoe het werkt in de lease branche. Door de grote vraag naar lease auto’s zijn er inmiddels zo ontzettend veel bedrijven die zich hierin specialiseren. Er zijn er tegenwoordig zoveel dat je door het bomen het bos niet meer kunt zien, en dat in de herfst. Wanneer je opzoek bent naar een lease auto. Dan heb je een paar voorwaarden. Ten eerste wil je natuurlijk de auto vinden die je graag rijd, zoals je favoriete merk en model. Daarnaast wil je eerst een proefrit maken, dus moet het bedrijf bij je in de buurt zitten of hier opties in aanbieden. En dan komt er nog het erg belangrijke gedeelte van: service, kwaliteit en prijs. Daarom de veelgestelde vraag: Wat zijn de beste auto leasemaatschappijen van Nederland?

Wat zijn de beste auto leasemaatschappijen van Nederland.

Een auto leasen is een breed begrip. Er zo zoveel leasevormen, en iedereen heeft weer andere verwachtingen van een lease auto. Dat is ook de reden waarom er zoveel lease bedrijven zijn, ze denken allemaal een gat in de markt op te vullen. In veel gevallen is dit ook zo. alleen is dit voor de eind gebruiker een last. Want waar moet je beginnen? Wie doet wat en waarom is de een beter als de ander? Het grote verschil tussen de leasemaatschappijen zit hem vooral in het aanbod, de aangeboden leasevorm en de extra diensten.

Zo heeft het gros van alles leasemaatschappijen maar een beperkt aanbod in auto merken, en dus lang niet alle merken, laat staan modellen en de gewenste configuratie. Dit laatste is heel belangrijk want dit maakt het verschil tussen kopen en leasen zo belangrijk. Als je koopt kun je de auto helemaal naar wens samenstellen. Dit kan bij een lease auto ook wel alleen dan wordt het aanbod van leasemaatschappijen al een stuk minder en duidelijker. Daarom gaan we kijken naar enkele leasebedrijven die het complete plaatje aanbieden.

Van het kunnen kiezen uit elk merk, model in elke configuratie. Tot een compleet aanbod van leasevormen voor elke situatie en wens. Voor zowel ondernemers met een zakelijk lease of particulieren met een privé / private lease.

LeasePlan en LeasePlanDirect.

Een opvallend goede en grote speler in de lease markt. LeasePlan bied oplossing voor zowel bedrijven als privé. Ze zijn erg groot en doen dit in 32 verschillende landen. Ze hebben daarom veel ervaring en kennis in deze markt en kunnen zo iedereen bijstaan in het vinden van de perfecte lease auto. Daarnaast kun je bij LeasePlan als een van de weinigen werkelijk elk automerk en model kiezen en helemaal naar wens configureren.

Het mooie is dat je dit op hun website kunt doen nog voordat je iets hoeft in te vullen. Je ziet terwijl je de kleur of opties veranderd ook de prijs vermeld staan. Je kunt de looptijd, het aantal kilometers en alle andere voorkeuren precies zo instellen als jij wilt. Ben je tevreden over de gekozen auto, dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Leaseplan werkt nauw samen met de ANWB voor hun Private lease aanbod. Ze dragen het Private Lease keurmerk, wat betekend dat ze transparant werken, geen verborgen addertjes onder het gras gebruiken en dat ze voor service en kwaliteit staan.

Ze denken graag met je mee naar een best mogelijke oplossing voor jouw als privé of bedrijf met hun LeasePlanDirect afdeling.

Helder Private Lease.

Een ander bedrijf dat zich tot de beste van Nederland mag noemen is Helder Private Lease. Zoals hun naam het al vermeld zijn ze bij Helder gespecialiseerd in Private Lease. Hun werkwijze is opvallend te noemen maar efficiënt en service gericht. Bij Helder kun je namelijk ook elke gewenste auto leasen, alleen kun je deze niet allemaal direct op hun website vinden. Hoe het werkt is als volgt. Je kunt kiezen uit een voor selectie auto’s op hun website. En aangeven in wat voor uitvoering je deze wilt. Je kunt ook aangeven welk merk, model en configuratie je wilt. Vervolgens gaat Helder Private Lease opzoek naar deze auto wat veelal een jonge occasion is. Andere voordelen die het bedrijf bied ten opzichte van bovengenoemde: Je kunt opzeggen zonder boete, geen borg of aanbetaling. Geen kosten bij de eerste schade. Geen BKR Check. Helder wil dat jij onbezorgd kunt rijden en is daar erg transparant in, vandaar de naam Helder.

Andere partijen die een groot aanbod auto’s hebben. Voor kwaliteit en service staan zijn JustLease en Athlon. Dit zijn grote maatschappijen die groot en centraal auto’s inkopen en daardoor een scherpe lease prijs kunnen aanbieden. Afhankelijk van wat je wensen zijn kun je het beste bij een van deze bedrijven kijken. Om te zien wat ze voor je kunnen betekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.